in 1992 ben ik begonnen  met schilder en tekenlessen te volgen en heb sindsdien verschillende lessen en workshops op dit gebied gevolgd o.a. bij de Garve Lochem , Gruitpoort Doetinchem, , atelier Sabi Eefde  Buitenkunst Biddinghuizen, Zomer academie Katwijk.

Al jaren volg ik in de winter les bij Hans Zweverink.

Ik verdiep me in het werken van realiteit tot abstractie. Wat me erg fascineert is het creatieve proces dat er altijd een punt is waar mijn voorafgaande idee en theorie verdwijnt en mijn werk een eigen leven gaat leiden.

Koeien hebben (als boerendochter)een speciaal plekje bij me en je raakt nooit uitgekeken op die mooie beesten.

Mijn werken worden zowel in olie en acryl uitgevoerd.

Op verschillende plaatsen is mijn werk al te zien geweest o.a. Lochemse schouwburg, Woodbrookershuis Barchem , kunstroute Lochem, erve Brooks Gelselaar, Finstral Zutphen, kaasboerderij Weenink Lievelde, boerenbed Vierakker, Hoge weide Lochem, Bibliootheek Aalten.hoedenatelier Frida Pelgrum Vorden, Excellent ballooning Exel.

Met mijn ideeën kan ik nog jaren vooruit alleen ontbreekt het me aan de tijd om alles uit te werken.

 

Sieraden

Als je creatief bent zie je in veel dingen een uitdaging. Zo kwam ik naasthet schilderen in aanraking met binnenbanden om sieraden en tassen van te maken.

Ik laat me leiden door het materiaal en naarmate ik bezig ben groeit er iets door knippen knopen en te rijgen ontstaan de meest biijzondere sieraden en tassen.

Door heet ambachtelijke werk is ieder exemplaar uniek.

Sinds kort heb ik papiergaren ontdekt maak daar unieke zeer lichte en sieraden van.

 

Mocht u een plek weten waar ik exposeren kan laat het mij dan weten.